+ 32 15/ 55.49.97 info@simplyfresh.be

Koude sauzen

Bij Simply Fresh vindt u een uitgebreid aanbod koude sauzen voor al uw etentjes en partijen! Wij zijn al vele jaren uw fabrikant voor verse koude sauzen, soepen, vinaigrettes en konfijten. Alle producten worden bij ons dagelijks versbereid van dagverse groente en fruit en zijn vrij van kleur- en bewaarstoffen. U heeft bij ons altijd een ruime keuze aan smaken, verpakkingen, recepten en seizoensproducten waardoor er voor elke groothandel, retailer of cateraar bij ons wel een heerlijk en eerlijk product te vinden is.

Onze koude sauzen: ruime keuze

Simply Fresh heeft een groot assortiment warme en koude sauzen voor u samengesteld waarin seizoensgebonden producten een belangrijke rol spelen. Door het gebruik van dagverse producten zullen in de zomer meer bbq sauzen en dressings verkrijgbaar zijn en vindt u ’s winters bij ons een uitgebreid aanbod warme sauzen en soepen voor de koude dagen. Doordat alle sauzen bij ons volgens eigen receptuur bereid worden kunnen we het recept eenvoudig aanpassen aan uw wensen en worden dagelijks nieuwe smaken en combinaties gecreëerd. Bekijk het actuele aanbod eenvoudig online en bestel vandaag nog uw verse koude sauzen bij Simply Fresh!

Houdbaarheid

Door het gebruik van dagverse groente en fruit zijn onze koude sauzen niet onbeperkt houdbaar en dienen ze bij voorkeur koel bewaard te worden. De exacte houdbaarheid is afhankelijk van de soort saus en staat altijd duidelijk vermeld op het etiket op de verpakking. Heeft u vragen over de houdbaarheid of een van onze sauzen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt hiervoor bellen naar 015 55 49 97.

N

Gepasteuriseerd

Flexibiliteit

N

Géén bewaarmiddelen

Verse producten

N

Individuele porties

Consumptie porties

N

Géén glutamaat

Industriële verpakkingen

N

Geschikt voor microgolf

Kleine en grote hoeveelheden

Contact opnemen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een greep uit ons assortiment