+ 32 15/ 55.49.97 info@simplyfresh.be

Woksauzen fabrikant

Simply Fresh is de woksauzen fabrikant voor elke catering! Simply Fresh staat voor vers bereide producten en een uitstekende voedselveiligheid. In ons assortiment vindt u een uitgebreid aanbod soepen, sauzen, dressings en konfijten voor de verkoop. Wij doen onder meer zaken met groothandelaren, cateraars en retailers en bieden u verschillende mogelijkheden tot private label oplossingen. Hecht u waarde aan kwaliteit, puurheid en voedselveiligheid? Bekijk dan snel het uitgebreide aanbod producten van Simply Fresh!

Woksauzen van onze eigen fabrikant

Simply Fresh is de woksauzen fabrikant in de regio Antwerpen waar u dagelijks terecht kunt voor een vers aanbod sauzen in allerlei samen en hoeveelheden. Door het uitgebreide aanbod behoren zowel groothandels als retailers en cateraars tot ons klantenbestand. Wij staan altijd garant voor een verse bereiding, pure smaken en een veilige verpakking en verzending waardoor u kunt rekenen op een optimale kwaliteit en smaak. Bekijk het aanbod woksauzen en andere sauzen eenvoudig online en laat u inspireren door de vele smaken en toepassingen.

Onze service

Naast woksauzen levert onze fabrikant ook verse soepen, dressings, chutneys en marinades aan bedrijven in de regio Antwerpen. Alle producten worden bij ons naar eigen receptuur bereid. Heeft u speciale wensen? Ga dan in gesprek met een van onze koks voor de mogelijkheden voor een recept op maat. Voor vragen en meer informatie raden we u aan te bellen naar 015 55 49 97.

N

Gepasteuriseerd

Flexibiliteit

N

Géén bewaarmiddelen

Verse producten

N

Individuele porties

Consumptie porties

N

Géén glutamaat

Industriële verpakkingen

N

Geschikt voor microgolf

Kleine en grote hoeveelheden

Contact opnemen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een greep uit ons assortiment