+ 32 15/ 55.49.97 info@simplyfresh.be

Warme sauzen groothandel

Op zoek naar een warme sauzen groothandel in de regio Antwerpen? Bekijk dan eens het uitgebreide aanbod van Simply Fresh in Mechelen! In onze fabriek zorgen de koks dagelijks voor de bereiding van een breed assortiment verse sauzen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van dagverse groente en fruit om een heerlijke en pure smaak te kunnen garanderen. Daarnaast worden geen kleur- en bewaarstoffen toegevoegd aan onze producten en hechten we veel waarde aan een goede verpakking en koele bewaring van onze versproducten.

Warme sauzen verkrijgbaar bij onze groothandel

Bij Simply Fresh vindt u een ruime keuze aan warme sauzen voor bij een buffet, de bbq of voor de finishing touch van uw gerechten. Door de levering aan groothandelaren, retailers en cateraars leveren we warme sauzen in vanuit onze groothandel in diverse verpakkingen. Zo hebben we voor de retailer handige portieverpakkingen van 20, 40, 100, 150 of 180 gram. Kunnen cateraars kiezen voor een gezinsportie van 180 gram en hebben we voor groothandelaren grootverpakkingen van 3, 5 en 10 kg in het assortiment opgenomen.

Warme sauzen bestellen

Zou u graag warme sauzen uit onze groothandel bestellen? Wij zijn u uiteraard graag van dienst! Neem vandaag nog contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar telefoonnummer: 015 55 49 97.

N

Gepasteuriseerd

Flexibiliteit

N

Géén bewaarmiddelen

Verse producten

N

Individuele porties

Consumptie porties

N

Géén glutamaat

Industriële verpakkingen

N

Geschikt voor microgolf

Kleine en grote hoeveelheden

Contact opnemen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een greep uit ons assortiment