+ 32 15/ 55.49.97 info@simplyfresh.be

Woksaus kopen

Simply Fresh is dé leverancier als u verse en bovenal heerlijke woksaus wilt kopen. U kunt onze verse woksaus kopen in verschillende verpakkingen. Wij bieden onze woksaus namelijk in individuele verpakkingen van 20, 40, 100, 150 en 180 gram. Natuurlijk kunt u de onze saus ook in grote hoeveelheden tegelijk kopen, namelijk in verpakkingen van 3, 5 of 10 kilo. Hierdoor zijn onze woksauzen ideaal voor verkoop in retailondernemingen, maar ook voor cateraars.

Verschillende smaken heerlijke en eerlijke woksaus kopen

Heeft u een favoriete woksaus? Grote kans dat u hem in het assortiment van Simply Fresh tegenkomt. Of u nu zoekt naar zoetzure chilisaus, gele currysaus, black beansaus of iets totaal anders: u vindt het bij Simply Fresh. En ook niet onbelangrijk, al onze sauzen zijn overheerlijk en volledig vers. Wij maken onze woksauzen namelijk van verse groenten uit de regio Sint-Katelijne-Waver.

Eenvoudig en te bestellen

Weet u al welke woksaus u wilt gaan kopen? U bekijkt ons assortiment via onze website. Zoekt u toch naar net een andere smaak dan de sauzen in ons assortiment? Ook dat is in overleg mogelijk. Voor het bestellen van uw woksaus, het stellen van een vraag of meer informatie over onze mogelijkheden, belt u naar 015 55 49 97. Wij zijn u graag van dienst!

N

Gepasteuriseerd

Flexibiliteit

N

Géén bewaarmiddelen

Verse producten

N

Individuele porties

Consumptie porties

N

Géén glutamaat

Industriële verpakkingen

N

Geschikt voor microgolf

Kleine en grote hoeveelheden

Contact opnemen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een greep uit ons assortiment