+ 32 15/ 55.49.97 info@simplyfresh.be

Sladressing

Een salade is pas compleet met een sladressing van Simply Fresh. Salades en rauwkost krijgen zo een originele en vooral lekkere smaak. Met een groot aanbod aan vinaigrettes en dressings kunt u eindeloos variëren met verschillende smaken. Welke is uw favoriet? Als fabrikant van versproducten leveren wij aan groothandelaren, cateraars en retailers in de verre omgeving van Antwerpen, Brussel en daarbuiten.

Sladressing verkrijgbaar in verschillende verpakkingen

Weet u wat handig is aan de sladressing van Simply Fresh? Onze dressings zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. U kunt ze zelfs in individuele porties van 20 of 40 milliliter kopen. Deze porties zijn handig om mee te nemen voor onderweg of op het werk. Ook zijn de kleine porties ideaal voor als u eens een nieuwe smaak van de sladressing wilt uitproberen. Naast de individuele verpakkingen, verkopen wij onze sladressing ook in gezinsporties van 180 gram en grootverpakkingen van 3, 5 of zelfs 10 kilo.

Heerlijke verse saladedressing

Eén ding is zeker met de saladedressing van Simply Fresh: ze zijn zo vers als maar zijn kan en zijn met veel aandacht voor echte en eerlijke smaak bereid. Gaat u voor een traditionele andalousedressing, bieslookvinaigrette of tandooridressing? Of toch voor een van onze 25 andere sladressings? Laat het ons weten en plaats uw bestelling door te bellen naar 015 55 49 97. Ook voor vragen over onze mogelijkheden, sauzen en assortiment kunt u ons altijd bellen.

N

Gepasteuriseerd

Flexibiliteit

N

Géén bewaarmiddelen

Verse producten

N

Individuele porties

Consumptie porties

N

Géén glutamaat

Industriële verpakkingen

N

Geschikt voor microgolf

Kleine en grote hoeveelheden

Contact opnemen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een greep uit ons assortiment