+ 32 15/ 55.49.97 info@simplyfresh.be

Vinaigrette kopen

Zou u graag vinaigrette kopen om op te nemen in uw assortiment? Of zoekt u naar een overheerlijke vinaigrette om als restaurant of cateringbedrijf aan uw gasten te serveren? Dan bent u aan het juiste adres beland bij Simply Fresh. Wij zijn producent van verse vinaigrettes en een tal van andere overheerlijke sauzen.

Zekerheid van kwaliteit als u vinaigrette gaat kopen

Als u besluit vinaigrette te kopen bij Simply Fresh profiteert u van flink wat voordelen. Om te beginnen, verzekeren wij u ervan dat al onze versproducten met veel aandacht zijn gemaakt van heerlijke en eerlijke ingrediënten. Hierbij zorgen we ervoor dat onze producten zoveel mogelijk vrij zijn van kunstmatige toevoegingen. Ook zorgen we ervoor dat onze voedingsproducten voldoen aan de meest recente voedselregelementen.

Vinaigrette in verschillende pakkingen te kopen

Als u vinaigrette aanbiedt in uw winkel, vereist dit natuurlijk een heel ander soort verpakking dan in een restaurant. Daar houden we rekening mee. U kunt bij ons namelijk verschillende verpakkingen kopen. Kiest u voor individuele porties van 20 milliliter of 40 milliliter, gezinsverpakkingen van 180g of toch voor grootverpakkingen van 3, 5 of 10 kilo? Laat het ons weten en plaats uw bestelling door te bellen naar 015 55 49 97. Eerst nog wat meer weten over ons bedrijf en onze mogelijkheden? Neem ook dan gerust contact met ons op.

N

Gepasteuriseerd

Flexibiliteit

N

Géén bewaarmiddelen

Verse producten

N

Individuele porties

Consumptie porties

N

Géén glutamaat

Industriële verpakkingen

N

Geschikt voor microgolf

Kleine en grote hoeveelheden

Contact opnemen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een greep uit ons assortiment