+ 32 15/ 55.49.97 info@simplyfresh.be

Vers dressings

Voor vers bereide dressings en andere sauzen bent u bij Simply Fresh aan het juiste adres! U kunt bij ons in Mechelen terecht voor een breed aanbod verse soepen, sauzen, konfijten en dressings gemaakt van dagverse groente en fruit. Door het gebruik van verse producten kunnen we u een optimale kwaliteit en een pure smaak garanderen evenals een seizoensgebonden aanbod. Onze producten worden voornamelijk geleverd aan de groothandel, retail en catering maar ook voor horeca en private labels hebben wij verschillende mogelijkheden in huis!

Vers bereide dressings

Bij Simply Fresh vindt u een ruim assortiment vers bereide dressings van pittige tot licht en stevig voor de verrijking van sla, salades en buffetten. Alle dressings worden volgende onze unieke receptuur bereid van verse producten. Hierbij staan pure en eerlijke smaak, het gebruik van minimum aan kleur- en bewaarstoffen en het naleven van de voedselveiligheid voorop. Kortom, voor pure en heerlijke dressings volgens de laatste voedselrichtlijnen geproduceerd bent u bij Simply Fresh in Mechelen aan het juiste adres!

Bestellen: neem contact met ons op

Zou u graag vers bereide dressings bestellen voor uw klanten? Neem dan even contact met ons op door tijdens kantooruren te bellen naar telefoonnummer: 015 55 49 97.

N

Gepasteuriseerd

Flexibiliteit

N

Géén bewaarmiddelen

Verse producten

N

Individuele porties

Consumptie porties

N

Géén glutamaat

Industriële verpakkingen

N

Geschikt voor microgolf

Kleine en grote hoeveelheden

Contact opnemen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een greep uit ons assortiment