+ 32 15/ 55.49.97 info@simplyfresh.be

Bbq sauzen

Voor heerlijke bbq sauzen bent u bij Simply Fresh in Mechelen aan het juiste adres! In onze eigen fabriek worden dagelijks sausen, soepen en dressings gemaakt van dagverse producten uit eigen teelt. Door de verse bereiding, uniek receptuur en de uitstekende bewaaromstandigheden kunt u bij ons altijd rekenen op een pure en eerlijke smaak en een product dat geheel voldoet aan de voedselveiligheidseisen van dit moment. Wij leveren zowel aan groothandelaren als aan cateraars en retailers en bieden tevens de mogelijkheid voor private label oplossingen.

Assortiment bbq sauzen
In het assortiment van Simply Fresh vindt u onder meer een ruime keuze aan warme en koude bbq sauzen. Bij koude sauzen kunt u denken aan cocktailsaus en knoflooksaus maar ook op het gebied van dressings en vinaigrettes voor de sla hebben we een ruime keuze aan smaken in huis. Daarnaast hebben we uiteraard ook warme bbq sauzen voor u in het assortiment opgenomen die ook uitstekend smaken bij vers gebraden vis of vlees. Op het moment hebben we de volgende bbq sauzen beschikbaar:

  • BBQ saus met soya, tomaten, rode peper, chilipeper of curry
  • Griekse of gewone BBQ saus met look en yoghurt
  • Oosterse BBQ saus
  • BBQ tandoorisaus
  • BBQ fruitsaus (eventueel met tomaten)

Speciale wensen?
Heeft u speciale wensen op het gebied van bbq sauzen of heeft u een voedselallergie? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden voor een recept op basis van uw wensen! U kunt hiervoor contact met ons opnemen via ons contactformulier of bel direct even naar 015 55 49 97.

N

Gepasteuriseerd

Flexibiliteit

N

Géén bewaarmiddelen

Verse producten

N

Individuele porties

Consumptie porties

N

Géén glutamaat

Industriële verpakkingen

N

Geschikt voor microgolf

Kleine en grote hoeveelheden

Contact opnemen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een greep uit ons assortiment