+ 32 15/ 55.49.97 info@simplyfresh.be

Portieverpakkingen kopen

Bij Simply Fresh kunt u portieverpakkingen vinaigrettes, dressings, konfijten, chutneys en sauzen kopen. Deze portieverpakkingen zijn verkrijgbaar in 20 gram en 40 gram per portie. Als producent van verse sauzen, dressings en andere lekkernijen leveren wij onze portieverpakkingen (maar ook grotere verpakkingen) aan groothandelaren, cateraars en retail. Ook is het mogelijk om onze portieverpakkingen te kopen om deze vervolgens uit te brengen onder uw private label.

Dit kunt u verwachten als u onze portieverpakkingen gaat kopen

Simply Fresh staat garant voor eerlijke en bovenal verse sauzen, dressings en vinaigrettes. Wij maken namelijk uitsluitend gebruik van dagverse groenten. Doordat wij zijn gevestigd in de groentenstreek van Sint-Katelijne-Waver, krijgen wij de groenten altijd dagvers binnen en verwerken we ze onmiddellijk in onze versproducten. Dat is waar die overheerlijke en pure smaak van onze sauzen en dressings vandaan komt.

Ook portieverpakkingen kopen bij Simply Fresh?

Lijkt het u wel wat om de producten van Simply Fresh in uw assortiment op te nemen? Of overweegt u onze versproducten te gaan gebruiken in uw cateringbedrijf? Neem dan contact met ons op en bel naar 015 55 49 97 om meer te weten te komen over onze mogelijkheden. Ook als u ons eerst nog wat vragen wilt stellen kunt u ons natuurlijk gewoon bellen.

N

Gepasteuriseerd

Flexibiliteit

N

Géén bewaarmiddelen

Verse producten

N

Individuele porties

Consumptie porties

N

Géén glutamaat

Industriële verpakkingen

N

Geschikt voor microgolf

Kleine en grote hoeveelheden

Contact opnemen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een greep uit ons assortiment