+ 32 15/ 55.49.97 info@simplyfresh.be

Verse sauzen Antwerpen

Voor verse koude en warme sauzen moet u in de regio Antwerpen bij Simply Fresh zijn! In onze fabriek worden dagelijks sauzen bereid van verse groente en fruit. Alle sauzen zijn bij ons geheel volgens eigen receptuur gemaakt waardoor we flexibel in kunnen spelen op voedselallergieën en dieetwensen. Uiteraard zijn onze koks dagelijks op zoek naar nieuwe smaakcombinaties en verbeterde recepten om u een nog puurdere en uniekere smaak te kunnen bieden. Onze verse sauzen zijn leverbaar in verschillende verpakkingen waardoor zowel groothandelaren als retailers en cateraars bij ons terecht kunnen voor hun sauzen.

Verse sauzen bestellen in de regio Antwerpen

Simply Fresh staat voor vers bereide producten met een minimale toevoeging van kleur- en bewaarstoffen. Naast een pure en eerlijke smaak hechten we tevens veel waarde aan de voedselveiligheid bij de bereiding en verpakking van onze vers producten. In het assortiment van Simply Fresh vindt u onder meer:

  • Sauzen
  • Dressings
  • Vinaigrettes
  • Chutneys
  • Konfijten
  • Marinades

Zou u graag verse sauzen bestellen en laten bezorgen bij u in de regio Antwerpen? Neem dan snel even contact met ons op voor het plaatsen van een bestelling en meer informatie.

Meer informatie over ons uitgebreide aanbod

Bekijk het ruime aanbod verse sauzen leverbaar in Antwerpen eenvoudig online op onze website. Voor speciale wensen en meer informatie over de private label oplossingen van Simply Fresh raden we u aan om even contact met ons op te nemen via telefoonnummer 015 55 49 97, dan helpen we u graag persoonlijk verder.

N

Gepasteuriseerd

Flexibiliteit

N

Géén bewaarmiddelen

Verse producten

N

Individuele porties

Consumptie porties

N

Géén glutamaat

Industriële verpakkingen

N

Geschikt voor microgolf

Kleine en grote hoeveelheden

Contact opnemen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een greep uit ons assortiment