+ 32 15/ 55.49.97 info@simplyfresh.be

Soep groothandel

Voor verse producten en pure smaken bent u bij soep groothandel Simply Fresh aan het juiste adres! In onze fabriek in Mechelen produceren we dagelijks een ruim assortiment aan soepen, sauzen, vinaigrettes en marinades voor groothandelaren, retailers en cateraars. Hierbij wordt enkel gebruik gemaakt van verse producten en worden kleur- en bewaarstoffen tot een minimum beperkt. Onze producten staan dan ook bekend om hun eerlijke en pure smaken bij vele klanten in Antwerpen en omgeving.

Onze soep groothandel

Simply Fresh staat voor dagvers bereide producten zonder onnodige toevoegingen en kleurstoffen. Wij maken voor de bereiding gebruik van dagverse groente en fruit en onze unieke recepten. In ons aanbod vindt u onder meer een ruime keuze aan soepen afhankelijk van het seizoen. Naast pure smaken en producten hechten we als verse soep groothandel ook veel waarde aan de voedselveiligheid. Alle producten worden bij ons dan ook volgende de laatste veiligheidseisen geproduceerd en verpakt voor een optimale smaak en houdbaarheid.

Kwaliteit gewaarborgd

Door het gebruik van dagverse producten en de onze dagelijks verse bereidingen kunnen we u als soep groothandel een uitstekende kwaliteit en smaak garanderen bij de aankoop van soepen. Daarnaast hechten we veel waarde aan een flexibele service, een nette bezorging en een goede relatie met de klanten. Wilt u ook klant worden? Neem dan contact met ons op via telefoon (015 55 49 97) om kennis te maken en de uitgebreide mogelijkheden te bespreken!

N

Gepasteuriseerd

Flexibiliteit

N

Géén bewaarmiddelen

Verse producten

N

Individuele porties

Consumptie porties

N

Géén glutamaat

Industriële verpakkingen

N

Geschikt voor microgolf

Kleine en grote hoeveelheden

Contact opnemen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een greep uit ons assortiment