+ 32 15/ 55.49.97 info@simplyfresh.be

Chutneys Antwerpen

Voor de lekkerste chutneys moet u in de regio Antwerpen bij Simply Fresh zijn! Al vele jaren kunt u bij ons in Mechelen terecht voor een dagelijks vers aanbod van soepen, sauzen en dressings. Door de verse oogst zijn onze producten altijd puur van smaak en past het assortiment zich door de seizoenen heen aan, aan de eetgewoontes van dat moment. Zo hebben we in de zomer een zeer uitgebreid aanbod bbq sauzen en sladressings en bieden we in de winter meer overheerlijke soepen aan. Benieuwd naar het huidige aanbod? Bekijk dan rustig online ons assortiment en bestel vandaag nog uw dagverse producten!

Chutneys verkrijgbaar in de regio Antwerpen

Bij Simply Fresh vindt u naast de konfijten ook diverse chutneys leverbaar voor groothandels, cateraars en retailers in de regio Antwerpen. Alle chutneys worden bij ons zonder kleur- en bewaarstoffen geproduceerd waardoor u kunt rekenen op een pure en eerlijke smaak. In ons assortiment vindt u onder meer de volgende dagverse chutneys:

  • Chutney met perziken
  • Chutney met tomaten
  • Chutney met tomaten HOT

Verkrijgbaar in diverse verpakkingen

Chutneys zijn in de regio Antwerpen zowel in individuele porties als gezinsporties en grootverpakkingen verkrijgbaar waardoor we voor elke afnemer de juiste verpakking kunnen samenstellen. Bestel vandaag nog al uw dagverse konfijten en chutneys of bel ons voor meer informatie via nummer 015 55 49 97.

N

Gepasteuriseerd

Flexibiliteit

N

Géén bewaarmiddelen

Verse producten

N

Individuele porties

Consumptie porties

N

Géén glutamaat

Industriële verpakkingen

N

Geschikt voor microgolf

Kleine en grote hoeveelheden

Contact opnemen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een greep uit ons assortiment