+ 32 15/ 55.49.97 info@simplyfresh.be

Verse vinaigrettes

Bij Simply Fresh vindt u elke dag een uitgebreid aanbod verse vinaigrettes en dressings! Van onze dagverse groente en fruit worden in onze fabriek dagelijks vele verse producten bereid bedoeld voor de verkoop aan groothandels, retailers en cateraars. In onze keuken bereiden we onder meer soepen, sauzen, dressings en chutneys volgens eigen en unieke recepten. Door het gebruik van verse producten en minima aan kleur- en bewaarstoffen kunnen we u een pure en eerlijke smaak garanderen voor alle producten.

Verse vinaigrettes: ruime keuze

Simply Fresh heeft onder andere een groot assortiment aan verse dressings en vinaigrettes in huis. Heeft u een heerlijke salade op het menu staan maar bent u nog op zoek naar een lekkere smaakmaker? Dan zijn de vers producten van Simply Fresh de ideale uitkomst voor u! Door de verscheidenheid aan sauzen en basissen hebben we voor elke salade van simpel tot pittig en uniek de juiste vinaigrette. Bekijk de verschillende smaken direct online en bestel vandaag nog uw ideale verpakking!

Speciale wensen: neem contact met ons op

Heeft u een lekkere dressing gezien maar met u allergisch voor een van de ingrediënten? Of heeft u speciale wensen voor de kruiden in uw verse vinaigrettes? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken, wij staan open voor al uw suggesties! Voor het bestellen van producten en meer informatie kunt u bellen naar 015 55 49 97.

N

Gepasteuriseerd

Flexibiliteit

N

Géén bewaarmiddelen

Verse producten

N

Individuele porties

Consumptie porties

N

Géén glutamaat

Industriële verpakkingen

N

Geschikt voor microgolf

Kleine en grote hoeveelheden

Contact opnemen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een greep uit ons assortiment